Patricia

2007-10-31
20:08:45

Arga lappen!
Dagens härligaste insändare !


image100

2007-10-29
18:54:06

Mönstring
Brevet är inskickat. Nu jäklar gället det !


image97

2007-10-28
22:18:25

Magnus Betnér

I Fredags bar det av till Örebro för att hälsa på syter yster och gå och lyssna på Magnus Betnér. Biljetterna har varit bokade sen flera månader tillbaks, och för var dag som gått så har vi längtat mer och mer. Det härliga är att alla förväntningar uppfylldes flera gånger om.
Magnus Betnér är fruktansvärt bra och man kan inget annat än att älska hans cyniska och bittra humor.
Efteråt så stod Magnus själv och sålde t-shirtar och dvd-skivor utanför lokalen oh självklart skulle syster köpa en och dessutom be om at få en autograf på.image91
Syster på Betnér


Efteråt gick vi på en restarurang syster tipade om och åt 3 rätters ( ! ) . Mycket god mat, och alltid extra gott när vår kära mor lovar att stå för middagen =)

På lördagen var vi på ki-box . Det känns skönt att träna på helger , men det här gången var det kanske mer av ångest från gårdagens 3-rätters , än för den goda viljan skull.

image92            image93     

Syster är glad för sina ear bags =p          En aningens speciell katt
Syster&Jag i höstrusket
image94
Inne i Örebro centrum hade några småknottar dragit igång en skid/snowboard tävling.
Men  hur fraktade dom dit / och bort all snö så fort ?`

 2007-10-14
13:36:09

En Söndagsfräckis
*


En man som suttit 15 år i fängelse lyckas rymma. Han finner ett hus som han
bryter sig in i. Han behöver pengar och vapen. Han finner ett ungt par i
sängen. Han beordrar mannen att kliva upp och binder honom vid en stol.

Medan han binder kvinnan böjer han sig framåt och kysser henne i nacken. Sedan går han ut på toaletten. När han är borta säger mannen till hustrun:

- Den här mannen är en förrymd fånge, se på hans kläder. Han har nog suttit
länge i fängelse och inte sett en kvinna på länge. Jag såg att han kysste dig
i nacken, om han vill ha sex så bara tillfredställ honom hur mycket han än
gör dig illa. Han är nog farlig och om han blir arg kommer han att döda oss.
Var stark älskling, jag älskar dig!

På detta svarar hustrun:

- Han kysste mig inte i nacken, han viskade att han var bög och tyckte du var söt så han undrade om vi hade något vaselin i badrummet. Var stark älskling, jag älskar dig också.


*

2007-10-13
12:28:21

Lördagsfräckis


Den var en man som skulle gå och tatuera sig, och när han kom fram frågade tatueraren:
"Ja, vad vill du ha för tatuering?"
"Jag vill ha en hundralapp tatuerad på ballen."
"Hmm, jag gör inte sådana tatueringar egentligen, men om du ger mig tre bra skäl så skall jag göra det" svarade tatueraren.
"Ok, jag gillar att hålla i mina pengar, jag tycker om när mina pengar växer och så vill jag sticka till min fru en hundring emellanåt..."

2007-10-05
23:30:20

Stockholmsstress och Disneyfilm


Min vardag är full av oprovocerad stress

1.
Situation: Jag kommer gående mot tunnelbanan, där det nästan alltid står en stackare och delar ut gratistidningar (oftast är det Punkt.Se för både Metro och CityStockholm läser folk endå) och saken är att jag INTE VILL läsa punk.se, jag vill verkligen inte. Så varje morgon tar jag omvägar runt denna personen som står där och delar ut tidningar . Och varje morgon så sträcker den stackaren fram tidningen under ansiktet på mej ENDÅ och varje varje varje morgon tar jag emot den där förbannade tidningen fast att jag inte vill ha den.
Jag förstår inte varför jag inte bara kan säga Nej Tack!
Det kanske låter som en bagatell, men det är otroligt stressfullt moment i mitt liv. varje dag försöker jag komma på nya lösningar för att slippa den där tidningen...
(förhoppningsvis kanske det går upp för mig en dag att det går alldeles utmärkt att säga nej tack! , )


2.
Situation:
Jag kliver på bussen och sätter mej på ett säte. Det kliver på mycke folk och det sätter sig någon på sätet utanför mej. Helt plötsligt fylls mina tankar av HUR jag ska visa för personen brevid mej att jag ska av snart så att han/hon reser sig upp .Ännu väre är det om personen i fråga har hörlurar på sej! Det är näst intill tortyr för mig.
När det väl är stationen jag ska av på så trycker jag TYDLIGT på stopp-knappen för att visa att jag ska av, samt börjar plocka ihop mina saker. Om personen inte rört sig tills dess så har jag byggt upp en riktigt panik. Tillslut kommer det "ursäkta mej, jag ska av" vilket inte borde vara så svårt, men ash vad stressande det är för mig.


Samma sak om man ska kliva av och dörrarna till bussen inte öppnas och man står långt bak i bussen och ska då skrika till chauffören långt där framme att man vill av

Ush!
Jag ska jobba tidigt imorgon så min fredagkväll blir en hemmakväll.
Jag har köpt chips och ska kolla på disneyfilm nu , wie ;)


2007-10-01
20:08:53

Störningsalarm och gitarrpojkar


Det senaste för alla er som har en hyresrätt. Inom ett par år hoppas man kunna installera störningsalarm i alla hyresrätter i landet. Störningsalarmet funkar på sånt sätt att så fort nån är för högljudd så stängs strömmen av för den personen.
Jag underar på om detta verkligen är den rätta lösningen. Tänk om man har småbarn hemma då? har man samma "högljudsgräns" som andra då? Ska strömmen stängas av stup i kvarten om barnet skriker? Mitt i vintern, det blir kallt och man kan inte laga mat, för att intee tala om hur mörkt det blir på vintern och strömmen går'?Jag tror jag har blivit lite småkär i den här killen. Han sjunger så man får rysningar, och bara grejjen med att han kan behärska en gitarr... mmhm ...
Han sökte till Svenska Idol, sjöng precis den här låten men han gick inte vidare!!
Lyssna och försök förstå hur sjutton dom kunde nobba den här godingen..


Lyssna HÄR!