Patricia

2010-07-30
20:56:32

Tvätta i högklackat?
Köpte nya skor idag & av gammal vana vet jag att man är extremt dålig på att använda dom fören man ska ut nån kväll. Då passar ens nya skor p e r f e k t  med kvällens outfit och att man inte har gått in dom och kommer få groova skavsår finns inte med någonstans i tankarna.

Så går man där, med sina killing heta skor och man uthärdar en timme, två, två och en halv.... och sen GÅR det inte längre. Fötterna svullnar upp som två fotbollar och varje steg smärtar i hela benen.

Resultat= man får lämna mkt tidigare än vad man räknat med och med all säkerhet kommer man gå sista biten från tunnelbanan barfota. har hänt mej ungefär.. hm.. JÄMT!

Så den här gången ska jag vara duktig och gå in mina nya skor INNAN dom för följa med på utekväll.
Springer upp och ner i tvättstugan med massa tvätt och mina grannar tittar konstigt på mej. Tydligen är det inte så vanligt att man tvättar med högklackat här i fruängen.. Dom får vänja sig =)


Tvättstugeoutfit!

 

 

 

Nya skor!

 

 

Mitt fina halsband jag fick från M


Kommentarer:
#1: Anders

Snygga skor, men fan vilken tur att jag inte är tjej. Har testat att gå i högklackat och der resulterade i besök på akuten. Men som sagt snygga och för övrigt snygg tvättstugeoutfit. Förstår att de kollar. hihihihihi

2010-07-31 @ 07:21:20
#2: Patricia

Haha, har du testat ? Va rolig du är =) kan inte varit bra för ditt knä ??

Hur går det föresten med knät? när kommer du tillbaks till oss :(?

2010-08-01 @ 19:49:31
#3: Anders

Ja man skall inte säga något om man inte har testat. Jag var rätt så ung då. Skulle vara tjej för en dag, men jag stukade foten och slog i huvudet efter typ 4 timmar. Jag hade t.o.m. rakat benen och armarna och luktade som ett helt horhus.Jag kommer tillbaka och förpestar för er den 20:e. Då jobbar jag halvtid. Det skall jag göra i en månad. Börjar med att jobba helg.

2010-08-01 @ 20:40:31
#4: Tanja

haha vad roligt=) Jag har förresten röstat 5 poäng på dina skor på nelly.se. Hoppas du vill rösta på mina! Länk finns på bloggen!

2010-08-06 @ 06:48:43
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: